Friday, July 22, 2011

Thai Cube valmisateria

Olen jo pitkään nähnyt Thai Cube nimellä brandattyjä valmisruoka-aterioita kauppojen pakastealtaassa. Kuitenkaan varojen niukkuuden vuoksi en ole ennemmin päässyt kokeilemaan niitä ennenkuin nyt, kun ne olivat lidlissä hieman vajaat 3 euroa.
Makuja on saatavilla tällä hetkellä jo seitsemän erilaista, mutta päädyin kuitenkin ostamaan Sweet & Sour aterialla valmistetun kuution, sillä se on ollut jo pitkän ajan yksi parhaista Kiinalaisista aterioista ainakin näin omasta mielestäni.

Olin varsin yllättynyt kyseisen herkun mausta - tämähän oli ihan samanlaista kuin Kiinalaisissa ravintoloissa. Amerikassa vaihto-oppilaana ollessani tuli käytyä erittäin paljon Aasialaisissa ravintoloissa, sillä niitä löytyi melkein joka kaupungista varsin hyvään hintaan (yleensä 6 dollarin paikkeilla).

Annoskoko on suht sopiva keskivertonälkään, mutta suosittelen näitä ennemmin välipaloiksi. En ole varmaan koskaan ennemmin syönyt yhtä autenttisemman makuista valmisateriaa ja kaikenlisäksi riisikin on "oikeanlaista" eikä vain nopeasti kattilalla keitettyä!

No comments:

Post a Comment